in

GOCA LAZAREVIĆ JE IMALA TEŽAK ŽIVOT: Brat i ja jeli smo paštetu i margarin

Slatka-Tajna.Eu

Goca Lazarević imala je izuzetno teško djetinjstvo. Ona je  ispričala detalje iz svog života, a otvoreno je govorila i o teškim danima nakon što joj je majka poginula u saobraćajnoj nesreći.

Životinjsko carstvo

-Dok nisam počela da živim samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inostranstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala da ide da radi, pa je ostavila mene i brata u kući u šumi sa jednim neuglednim čovjekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana. Mi smo preko nedjelje mazali pašteticu i margarin na hljeb. Nismo znali ništa drugo. Dok strina ne dođe. Otud i moj gastritis, koji vučem od ranog djetinjstva. Moram da kažem da nikada nismo bili gladni. Čokoladu smo kupovali jednom mjesečno, ono malo Životinjsko carstvo.

-Mama nije mogla da izdrži bez nas, bila je mnogo tužna. Jedva je izmolila tatu da se vrate. U saobraćajnoj nesreći pri povratku je poginula. Nikada više je nisam vidjela. Uvijek sam poslije toga imala snove da se mama vraća. Decenijama sam je prizivala. To je bio proizvod moje mašte i prizivanja. Nekada sam je prepoznavala, a nekada ne. Tata se nakon toga nezvanično ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigdje u blizini da pobjegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd.

Napustila Zahara

Bila je u braku s Milutinom Popovićem Zaharom, ali nije moglo da potraje. Međutim, devedesetih je odlučila da napusti Zahara i s dvoje male djece otišla je da živi u stravičnim uvjetima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Otišla sam s djecom i sve sam ostavila. Otišla sam u jednu nezavršenu kuću koju smo pravili. Bez struje, bez telefona. To je bilo strašno. Bez ičega. Ništa nisam imala unutra. Kupila sam krevet, imala sam jedan televizor i jedan tranzistor. Bilo je mnogo teško. Plakala sam svaki dan poslije razvoda – rekla je Goca Lazarević.

Razmaženi jedinac

Goca je sa 15 godina otišla u Beograd, a živjela je kod rodbine svoje maćehe. Oni su imali sina jedinca, koji ju je svakodnevno tukao iz ljubomore.

– On je bio razmažen i svaki dan me je tukao. Nije volio što sam ja tu. Jednom, kada me je ozbiljno udario, vratila sam mu. Tada mi je njegova mama rekla da tražim drugu kuću. Spakovala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla sam da tražim tetku. Znala sam samo da radi kod Liona u nekom bifeu. Jedva sam je našla – rekla je pjevačica.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Darko Lazić pucao iz pištolja nakon svađe sa Marinom! Vriska i urlici u kući pjevača!

Odlični Jokić vodio Denver do pobjede protiv Pelikansa