in

ZRINKO TUTIĆ JOJ NIJE OKRENUO LEĐA: Doris Dragović nije htjela pjevati na seoskim zabavama

Slatka-Tajna.Eu

Doris Dragović nekada je žarila i palila estradom, snimila dvadesetak albuma, imala na hilajde koncerata, dvorana, stadiona, a danas se povukla sa scene. Rijetki, ali vrlo lijepi koncerti, svaki pripreman kao doktorat. Danas je takav pristup ispunjava. Nekadašnja miljenica nacije kćerka je jedinica knjigovotkinje Alice u ‘Dalmi’ i poštanskog službenika Jakova Dragovića, a danas slavi 60. rođendan.

Kao djevojčica silno je željela biti učiteljica, a privlačile su je i baletne papučice. Tad je glasno pjevala u osami svoje sobe. Uzori su joj bili Tereza Kesovija, Gabi Novak i Arsen Dedić. Sa samo deset godina već je imala impresivnu kolekciju autograma. Čuvala ih je kao najveće bogatstvo u starinskoj kutiji.

Za vaterpolista Marija Budimiraudala se 1990., a u septembru iste godine rodila je sina Bornu. Nijedna veza dvoje javnih ljudi nije bila praćena s toliko simpatija medija i javnosti. Jedan od rijetkih koji joj nije okrenuo leđa bio je Zrinko Tutić.Kantautor je 2013. reagirao na, kako se pisalo, “jednu od najvećih misterija u hrvatskom showbizu – zašto se Doris Dragović povukla s estrade”.

– Nema žena gdje pjevati, ne želi pjevati na seoskoj priredbi! Sada je imala divan koncert, bio sam, pjeva odlično. Ja to razumijem, imaš 50 godina i kažeš sebi: ‘Neću pjevati na primitivnim mjestima. Na kraju, nema gdje pjevati, nema takvih mjesta – izjavio je Zrinko.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Save On Airfare: The Definitive Guide To Flying For Less

Enis Bešlagić uputio žestoku kritiku: “U BiH više ne postoji humor. Ne smiješ se zezati s bilo čim