in

PLAČEM SATIMA: Jovana Tipšin ne može da preboli majčinu smrt

Slatka-Tajna.Eu

U medijima se već neko vrijeme priča da će pjevačica Jovana Tipšin konačno stati na ludi kamen i reći sudbonosno da, ona je sada progovorila na temu privatnog života. Pjevačica je progovorila i o smrti majke za koju je bila jako vezana.

Da je trebalo, stala bih na ludi kamen, ali od toga nema ništa. Piše se svašta, ja nikad nisam imala problem da kažem šta će biti, kako… Ali, nikad se ne zna – zaključuje pjevačica.

Tipšinova se nakon toga dotakla i smrti svoje majke, koja je nažalost nedavno preminula u 81. godini. Jovana se prvi put za kamere prisjetila zajedničkih trenutaka i koje riječi bi joj uputila, da može.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Mnogo smo bile vezane, nekako se tješim svaki dan, vjerujem u Boga i radujem se što ćemo se jednog dana sresti na nekom drugom i ljepšem mjestu. Ima vremena, nek’ bude volja Božija… Trudim se da idem naprijed i stvarno je mnogo teško, nekad plačem satima. Bila sam sama sa mojom mamom i sve bih isto proživjela, kada znaš da je tvoja mama pored tebe, živa… Vratila bih to vrijeme da mogu. Iščupani su mi i srce i duša poslije majčine smrti.Samo bih je zagrlila i rekla koliko je volim, još više, da mogu – završava Tipšinova kroz suze u emisiji “Premijera”.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Prijavite se na Psiho šetnju / Bljesak.info

Bosanske SELJAČINE na baušteli u Njemačkoj