in

Važio za favorita u ZG: Mahir Mulalić zbog smrti majke odustao od takmičenja!

Slatka-Tajna.Eu

Mahir Mulalić iz Bosne i Hercegovine, koji je bio jedan od favorita za pobjedu odustao je od takmičenja zbog smrti u porodici.

Mahiru je preminula majka. On nije našao snage da nastavi s takmičenjem, a Marija, kao i Saša Popović, imali su razumijevanja za njegovu odluku. On se oglasio na instagramu gdje se potresnom porukom i slikom oprostio od svoje majke. U jednom od komentara podršku u teškom životnom trenutku dobio je i od Marije Šerifović.

– Šta god da napišem u ovom trenutku, malo je… Mati je mati… Kada imate majku čije je značenje imena “žrtva”, onda znate o čemu pričam.. Tvoja neizmjerna dobrota, duboko razumijevanje, kvalitetan odgoj i sve što si nam ostavila u emanet je nešto što će i dalje živjeti kroz nas.. Ti si bila i ostala naše svjetlo. Naš pobjednik. Zračila si vedrinom koju je malo ko imao. Lijepe riječi, dobra djela, uskraćivanje svojih želja da bi nama i drugima pružila sve što je bilo u tvojoj moći… Još mnogo toga lijepog bih ti volio reći, ali ostavit ćemo to za naš budući susret.. Molim Allaha dž.š. da ti podari Džennetske bašče, a ja ću nastaviti baš onako kako si me učila! Volim te MAJKO! Čuvajte svoju majku.. Jer kad ode, tek onda shvatite koga ste zapravo imali kraj sebe – napisao je Mahir.


.

.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dinamo zaustavljen u četvrtfinalu Lige Evrope

Večernji studio: Gošća Una Bejtović