in

KEVIN KOSTNER JE BACIO OKO NA MENE: Nina Badrić se prisjetila susreta

Slatka-Tajna.Eu

Na snimanju emisije Studio, koja će biti emitovana ove subote na RTS1, Nina Badrić govorila je o muškarcima koji su je očarali. Skymusic ekipa, koja stoji iza ovog muzičkog šou programa, došla je do fotografija Nine sa holivudskim zvijezdama Kevinom Kostnerom i Brusom Vilisom, pa je popularna pjevačica ispričala kako je došlo do tih susreta.Brusa Vilisa srela je u Rimu na otvaranju njegovog lanca restorana.

Skoro sam pala u nesvijest kad sam ga vidjela. On mi je bio ljubav iz mladih dana… Dok nisam srela Kevina Kostnera” – rekla je Nina, objašnjavajući otkud takav široki osmijeh na slici sa Vilisom.

Komentarišući fotografiju sa Kevinom Kostnerom, Nina je naglasila kako se vidi da je u tom momentu ipak bila malo suzdržanija, sa zaleđenim osmijehom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










On je tad bacio oko na mene pa sam se malo prepala, nisam mogla vjerovati. To je bilo u periodu kada je snimio film “Tjelohranitelj” sa Vitni Hjuston, a Vitni Hjuston je bila i ostala moj neprikosnoveni muzički idol, tako da kad sam i njega vidjela bila sam…ah.. – ponijela je sentimentalnost Ninu.

(Express/ Telegraf)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Večernji studio: Gošća Una Bejtović

Dva milijuna eura granta za poddionicu Počitelj – Zvirovići / Bljesak.info