in

Pogledajte cijeli koncert rokera iz Zvezda Granda Isaka Šabanovića!

Slatka-Tajna.Eu

Isak Šabanović dolazi iz Bijelog Polja i rođen je 1996. godine, a prije takmičenja u Zvezdama Granda uveliko sa bevio muzikom koja je kako kaže, njegov život.

Oduvijek je želio da postane muzičar jer je to bio njegov dječački san, što na kraju i postaje realnost. Kaže da u početku nije imao podršku porodice koja je prije svega bila za školovanje i diplomu, ali danas su svi uz njega.

Već sa 10 godina osnovao je bend sa svojim drugovima gdje su svirali po garažama, a poznato je i da potiče iz muzičke porodice.

Također, Isak je učestvovao i u takmičenjima “X faktor” i “Let ka zvezdama”.

Zahvaljujući učešću u popularnom takmičenju Zvezde Granda, postigao je nevjerovatnu popularnost, a svojim nastupom rasplakao je Jelenu Karleušu i sve ostale iz žirija podigao na noge svojim glasom. Isak Šabanović iza sebe ima tri snimljene pjesme koje su veoma zapažene i slušane.

Ono što je činjenica, jeste da sjajnog Isaka sigurno čeka velika karijera zahvaljujući nevjerovatnom talentu i glasu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Isak je sada snimio i koncert.

Koncert Isaka šabanovića četvrti je je po redu u okviru projekta Nikšićko Rocks PJESMA ZA DRUŠTVO, koji prenosi 20 crnogorskih medija, ujedinjenih za podršku domaćim pop-rok izvođačima, u produkciji MIKA PROART.

Pogledajte snimak.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NEMIRNA NOĆ: Kristijan Golubović i Kristina Spalević završili u krevetu

Idealne manikure za kratke nokte