in

ŠTITNA ŽLIJEZDA I BORBA ZA POTOMSTVO SU JE UDALJILI SA SCENE: Sanja Maletić živi miran život

Slatka-Tajna.Eu

Sanja Maletić svoju popularnost stekla je veoma rano, napravila je bum na estradnom nebu posijle svog prvog albuma kada je imala svega 25. godina i otada joj je uspjeh išao samo uzlaznom putanjom.

Nizala je ogromne hitove od kojih se neki i dan danas slušaju i nezaobilazni su na svim slavljima. Karijeru nije gradila na skandalima, isključivo samo dobrom pjesmom, iako su se u medijima pojavljivale razne spekulacije o njenom privatnom životu, javnosti nije dozvoljavala da joj zazire u intimu. Nikada nije krila svoje probleme sa štitnom žlijezdom i želju da se ostvari kao majka. Posljednjih par godina živi mirno i povučeno daleko od medijske pompe i svetla reflektora. Retko kada se pojavljuje u javnosti, samo po potrebi i sa nekom svrhom.

– Teška je to bolest . Kada još dobiješ i autoimunu bolest Hašimoto gratis , onda tek postaje zanimljivo. Borba je svakodnevna i nema pauze. Mijenjam se kao i svi mi. Dobila sam koji kilogram više ali ne muči me. Ako je išta dobro donIJela ova prinudna pauza u mom poslu to je da se u zdravstvenom smislu osjećam bolje. Odmorna sam.Otvoreno sam pričala o brobi za potomstvo. Ova tema jeste osjetljiva ali dok god je pitanje na tu temu pristojno sama tema nije neprijatna. Imala sam u planu da idem u Prag ali do realizacije nije došlo zbog sveobuhvatne kliničke slike koja mi u tom momentu nije bila dobra.Do poslednjeg daha neću odustati. Čuda su moguća- kaže Sanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Espreso)

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Faruk Hadžibegić odbio 20.000 evra

ZBOG KORONE: Avioni prizemljeni na velikom australijskom parkiralištu vrijede devet milijardi dolara