in

PRED SUTRAŠNJI KONAČNI OBRAČUN: Mirjana Antonović tvrdi da je Miroslav Ilić slabić

Slatka-Tajna.Eu

Mirjana je otkrila kakvu odluku suda očekuje, a šta od muškarca koji ne želi da prizna njihovog sina.

– Devin je moj heroj. Kao što znate, on se ovih godina nije samo borio sa Miroslavom, već i sa stvaranjem svoje karijere. Hvala Bogu, sa karijerom je vrlo uspješan i sad još da završi ovo sa Miroslavom, pa će biti spokojan. Njemu ne prija pažnja javnosti, ali bez obzira koliko teško bilo i koliko puta je želio da odustane, sad mora da istraje. Ne toliko zbog sebe, već u ime svih samohranih majki i nedužne djece koja se nalaze u sličnim situacijama. Svakodnevno mu šalju poruke i mole ga da se ne preda – rekla je Mirjana.

Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovdje još uvijek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmjeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmijeni. On udara direktno po ćeliji familije. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove.

Na pitanje kako će reagovati ako sutra budu sreli Miroslava, Mirjana kaže:

– Ja i Devin bismo imali dosta toga da ga pitamo. Prvo bitno, šta mu je sve ovo trebalo kad je imao priliku da sve obavi u roku od pola sata jednim razgovorom sa Devinom – istakla je ona i dodala:

-Miroslav je slabić tako da ja sumnjam da će imati smjelosti da se pojavi pred sinom i da ga pogleda u oči. Po ovom zakonu pošto je odbio DNK, on se više ne mora pojaviti. Sudstvo može doći do odluke i bez njega. Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svjedocima.

(Express/Informer)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Čelsi zakoračio u polufinale LŠ, Mbape i PSŽ servirali osvetu Bajernu

GRUDI SAMO ŠTO NISU ISPALE: Dušica Grabović jedva obuzdala dekolte