in

NIJE HTJELA DA IZAZOVE SAŽALJENJE: Jadranka Kalinić sahranila dijete i postala anksiozna

Slatka-Tajna.Eu

Učesnica muzičkog šou programa “Nikad nije kasno” Jadranka Kalinić, na sceni je progovorila o teškim udarcima koje joj je život nanio.

Neda Ukraden, koja je bila u žiriju, odmah joj je uputila kompliment da izgleda kao tinejdžerka i da je mladolika, lijepa i zgodna, pa otkrila da je poznaje od ranije, kada je pevala u njenom kafiću, pa je bila oduševljena ponovnim susretom.

Kada ju je pitala zbog čega u njenoj biografiji piše da je bila anksiozna, pjevačica je otkrila svoju tužnu priču.

Pored oca i majke sam izgubila i dijete, pa sam dobila anksioznost… Ali ne idem na tu priču, to je sve jako tužno…Idemo na veselo. Nešto najteže u životu je sahraniti svoje dijete. Namerno nisam išla na to da mi ne bi zamijerili. Ja sam ovdje prvenstveno i samo zbog pjevanja, jer je u tim najtežim trenucima mene pjesma najviše izvukla-rekla je Jadranka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










To je zaista tužno. Treba da se izboriš. Bravo. Ako ti išta u životu pomogne, pored ljubavi najbližih i tvoje vlastite snage koju ti je dao Bog, a dao ti je, i snagu i talenat i ljepotu, to je svakako muzika. Divno je da imaš tu snagu i volju i što si se ovde pojavil- poručila joj je Neda.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pet načina da ubrzate metabolizam

Blinken: SAD moraju preuzeti vodeću ulogu u globalnoj akciji vakcinacije