in

MILAN TOPALOVIĆ TOPALKO O BRAKU SA VESNOM: Bend je branio našu vezu

Slatka-Tajna.Eu

Milan Topalović Topalko u sretnom je braku sa svojom suprugom Vesnom više od dvije decenije, a iz te ljubavi rodila se i njihova kćerka Helena.

Rizično u Nikšiću

Pjevač ne krije da mu je Vesna bila i ostala jedina ljubav, a nedavno je i otkrio kako su se oni upoznali.

– Ja sam imao 19 godina. Bend čiji je član bila i Vesna, pozvao me je da idemo u Nikšić da pjevam sa njima. U to vrijeme je bilo rizično ići tamo. Prethodnog pjevača su pretukli, ali ja sam pristao pod uslovom da mi plate. Kada sam je upoznao, djelovala mi je prilično zatvoreno za ljude koje prvi put vidi. Naročito prema meni. Sjedili smo zajedno, niti je htjela da priča sa mnom, niti da me pogleda, ništa – objasnio je

Morao je dokaže da je normalan momak kako bi zadobio njene simpatije, ali i kada je u tome uspio, nova prepreka bila je na putu. Kolege iz benda bile su zaštitnički nastrojene prema njoj, te je nisu puštali samu ni u jednom momentu.

– Ona nije željela da bend zna, a oni su uporni bili da je ispraćaju svake večeri do sobe i onda muke. Viđali smo se preko dana neko vrijeme, a kada smo počeli da se zabavljamo, kolegama iz benda nije bilo pravo. Vidjela je da nisam lud, da sam normalan, ja pjevam i sviram, ona pjeva. Hajmo da radimo zajedno, pusti šta ljudi pričaju – govorio joj je Topalko.

Na jednom nastupu, pjevač je primjetio da mu je partnerka slaba i da jedva pjeva. Izvervirao se i rekao joj da ide u sobu ako joj nije dobro, a ona je samo odgovorila

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Pa možda sam trudna! 

– Jesi li trudna ili si možda trudna? – pitao je on, a ona mu je otkrila:

– Jesam.

-Trudna, trudna, ali dobro, moramo da radimo – nastavio je on uz osmeh i dodao da su se njih dvoje vjenčali na brzinu uz užu rodbinu prije nego što se dijete rodilo.

Ona prava

Imajući u vidu da su tada samo potpisali sklapanje braka, pravo vjenčanje su napravili kada je njihova kćerka imala sedam mjeseci. Pjevač ističe da je tada još znao da je Vesna ona prava, a dolaskom Helene, njihova ljubav je samo bila jača.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Guterres pozvao razvijene zemlje da podijele vakcine sa ostatkom svijeta

EB2 NIW Do-It-Yourself Kit