in

SHA DONIO KONAČNU ODLUKU: “Ne želim da se razvedem od Ivane”

Slatka-Tajna.Eu

 

Tokom emisije “Pitanja novinara”, Ša je otkrio da se ne želi da se razvede od supruge, a onda je priznao kako bi reagovao kada bi ona ušla u “Zadrugu 4”.

– Tara, prilično si bila nesigurna, javljale su ti se crne misli, da li se bojiš da bi Ivana mogla da uđe i da će se Ša možda pomiriti sa njom? – glasilo je pitanje.

 

– Moji strahovi se ne svode na njegovu suprugu, nego da ja ne vrijedim. On je imao pitanje u emisiji, pa je ostavljen prostor njegovim odgovorom. Znajući rijaliti, ne možeš da odgovaraš tako na pitanje. Samim tim nadograđuje strah koji već imam. Imali smo situaciju gdje meni kaže da me voli, ali ja kažem da nikad nije htio da se razvede. Naše rasprave su se svodile na to da ne želim da budem druga, a on mi je pričao da neće da se razvede. Sve se promijenilo kada je stigla informacija da ga je supruga ostavila. Ja ne strahujem od toga, ali u trenucima emotivnog pada, to je prva stvar koja mi blinka ispred očiju – govorila je Tara.

– Stojim iza svojih riječi tada, ne bih se razveo – rekao je Ša, pa ga je prekinula Simova.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Kada bi tvoja supruga ušla ovdje, kako bi se ponašao prema njoj, kako bi se osjećao? Šta bi se desilo sa Tarom? – glasilo je naredno pitanje:

– Ja ne znam, ali ostao bi sa Tarom, jer mi želimo da ova veza uspije. Ne znam kako bih reagovao, znam da bih bio sa Tarom i želim sa njom da budem – rekao je Ša.

(Express/Informer)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Diablo3 Secrets | The #1 Bestselling Diablo 3 Guide

Pogledajte kako je brutalno nokautiran UFC šampion iz Hrvatske Stipe Miočić: Ngannou je novi prvak!