in

TRUMP POKREĆE VLASTITU DRUŠTVENU MREŽU: “Privući će desetke miliona korisnika i redefinirati igru”

Slatka-Tajna.Eu

Društvene mreže Twitter i Facebook suspendirali su početkom januara ove godine račun bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, nakon što je potaknuo nerede koji su rezultirali upadom rulje u zgradu Kapitola, pri čemu je živote izgubilo pet osoba. No, čini se da se Trump vraća na društvene mreže. Neće to biti ni Facebook ni Twitter – već će Trump, izgleda, pokrenuti vlastitu društvenu mrežu.

Kazao je to za Fox News u nedjelju Trumpov glasnogovornik kampanje iz 2020. godine i dugogodišnji savjetnk Jason Miller. Dodao je će se Trump vratiti na društvene mreže za dva do tri mjeseca, a to će se dogoditi na ‘vlastitoj platformi’ kojom će, kako je rekao, privući ‘desetke milijuna’ novih korisnika te ‘potpuno redefinirati igru’.

“Ovo će biti najzanimljivija karta na društvenim mrežama”, rekao je i otkrio da su se bivšem američkom predsjedniku obratile ‘brojne tvrtke’ te da je u pregovorima s timovima o novoj platformi. “Ova će platforma biti velika. Svi ga žele i on će donijeti milione i milione, na desetke miliona, korisnika na ovu mrežu”, uvjeren je Miller.

U vrijeme četverogodišnjeg mandata Donalda Trumpa njegovo se bogatstvo smanjilo za oko 700 miliona dolara na 2,3 milijarde dolara, prema Bloombergovu indexu milijardera. Pandemija covida-19 pogodila ga je jer su uredske zgrade i desetak hotela i odmarališta u njegovu vlasništvu pretrpjeli gubitke prihoda. Pad prihoda zabilježili su i njegovi zrakoplovi i 19 golf terena.

Trenutno je i pod istragom inancijskog poslovanja njegova obiteljskog poslovnog carstva. Možda se nada da će društvenom mrežom povratiti dio onoga što je izgubio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(TBT)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Uhićeni dileri hašiša i ecstasyja

VOGOŠĆA: Napravili Karleušu od drveta, pa je malo ispipali