in

USKORO SLAVE PET GODINA BRAKA: Nikola Rokvić i Bojana otkrili tajnu uspješne veze!

Slatka-Tajna.Eu

Uskoro slave pet godina braka, a ovo je tajna: “Dobra komunikacija je zaista ključ”
Pjevač Nikola Rokvić i nekadašnja manekenka Bojana Barović, važe za jedan od naših najskladnijih bračnih partnera. Njih dvoje će uskoro proslaviti pet godina braka, a kako kaže šarmantna manekenka, ono što se nije poremijenilo od prvog dana njihove veze je komunikacija.

Na pitanje da li su postojale krize u braku, te ako jesu na koji način su uspjeli sve da prebrode, Bojana je za “Super TV” kazala:

– Dobra komunikacija je zaista ključ i čim se ona zapusti upadamo u probleme. Zato je vrlo važno održavati je, jer je to nešto što se da izgubiti.

Centar njihovog svijeta su nasljednici, sin Simeon i kćerka Leona, a oboje se trudite da djecu nauče pravim vrijednostima.

– Mislim da nije teško djecu naučiti pravim vrijednostima. Barem u ovom sada periodu kada su okrenuti samo nama. Vidjećemo kako će biti kada krenu škola i druženja van porodice. Za sada, uz nas su dosta zaštićeni od toksičnosti ovog ludog vremena – kaže Bojana, koju smo pitali ko je u braku i roditeljstvu loš, a ko dobar policajac.

– Nažalost ja sam često loš policajac. Ali to je zato što sam sa djecom 24 časa dnevno i vrlo je važno da postoji disciplina. Naravno, iza tog lošeg policajca mora postojati daleko više ljubavi i nježnosti kako bi sve to zajedno imalo smisla i dobrog balansa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šarmantna manekenka se oprobala u muzici, manekenstvu, novinarstvu, glumi, ali nam je priznala da joj je od svih zanimanja jedno najdraže.

– Gluma je oduvijek bila moja velika ljubav. Kroz manekenstvo i reklame sam donekle uspjela da zadovoljim tu potrebu za glumom, ali mi je često bilo žao što nisam glumi dala više šansi. Danas mi je ipak drago što to nije moj poziv jer znam koliko bi mi teško bilo da uskladim porodične obaveze sa dugim snimanjima. Znam da bi to za mene predstavljalo veliki problem dok imam malu djecu kojima sam mnogo posvećena, tako da je na kraju ipak ispalo sve kako treba- kaže kroz osmijeh Bojana.

(Express/blic)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Spasavanje kajak kanu kluba u Doboju

Karate klub Široki Brijeg nastavlja niz uspjeha / Bljesak.info