in

VOLIM JE, TO NIJE TAJNA: Filip Car otkrio emocije prema Mini,ona ni da čuje!

Slatka-Tajna.Eu

U Bijeloj kući je na redu bio video-prilog u kome Filip Car čita čestitku koju mu je napisala Mina Vrbaški, nasamo u hotelu, pa je i prokomentarisao svoje emocije prema njoj.

Mina kad nije bila ovdje, vidjela sam da mu ona nedostaje. Promjenio se u posljednje vrijeme, nije pogledao nijednu ovdje. Mislim da nju voli, prije svega kao čovjeka, ako Mina smatra da ima vremena i materijala, mogli bi da se pomire. Vizuelno su lijep par – pričala je Maja.

– Ne postoji emocija. Rekla mi je baka da ne želi više da me vidi u ovakvom odnosu. Njena želja je da ovdje ostanem sama, i biću sama. Odnos sa njim joj se od početka nije dopao. Tu završavam što se tiče Filipa, možemo uvijek normalno da popričamo – rekla je Mina.

Ja ne mogu da sakrijem emocije, ja bih nju digao sad odavde i iznio je kroz vrata. Simpatična mi je, gotivim je, na žurki ne boih onako reagovao- rekao je Car.

– Od kako je odsutna bila, raznježio se, može da laže nas, ali uverena sam da on nju voli, grli njen jastuk – govorila je Paula.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Belgija zabranila putovanje u inozemstvo za Uskrs

Mujo i Haso 2 – Logika