in

ELMA SINANOVIĆ: “Nole mi je napravio odličnu reklamu”

Slatka-Tajna.Eu

 

Zlatan Ibrahimović stupio je na scenu italijanskog festivala Sanremo uz taktove pjesme Nade Topčagić “Jutro je”. Fudbaler je ovo podijelio i na svom Instagram profilu, a ubrzo je dobio i komentar od tenisera Novaka Đokovića.
Ipak, Nole nije prepoznao Nadinu pjesmu, već je mislio da je švedski fudbaler izašao na binu uz numeru Elme Sinanović “Ah, tugo, tugo”, ali se ubrzo i ispravio kada je uvideo svoju grešku.

Pjevačica Elma Sinanović navela je u svojoj izjavi za medije da je ona oduševljena ovim Đokovićevim potezom.

-Kćerka mi je poslala taj post i slatko sam se nasmijala . Bilo mi je to vrlo simpatično, pogotovo što se radi o našem Novaku, našem šampionu. Obožavam ga i zaista mi je čast što je uopšte pomenuo moje ime, a kamoli da sluša moju muziku – rekla je Elma i dodala da bi rado zapjevala za Novaka na nekoj proslavi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Kako da ne! Ako bih za nekog pjevala, to bi bilo za Novaka. Mnogo poštujem njegovu porodicu i njega, jer su svi oni ambasadori Srbije u svijetu, tako da, što se mene tiče, sad bih mu pjevala.

– Vjerujem da mu je ta pjesma prvo pala na pamet, da je slušao prije ili da mu je ostala u pamćenju, pa je zato pogriješio. To mi ne smeta, pogotovo što smo Nada i ja koleginice dugi niz godina. Ovo prije posmatram kao simpatičan lapsus koji se svakom desi, pa i našem Noletu, ali da mi je napravio reklamu, jeste – kroz smijeh je rekla Sinanovićeva .

(Express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Vojislav Seselj komedija do suza!!! 2 deo

Historijski susret Papa Franje i duhovnog vođe Iraka Alija Sistanija