in

IZABRALA BIH ISTO: Jelena Rozga obilježila 25 godina karijere

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Rozga je 1996. godine svoje baletne papučice zamijenila mikrofonom i održala prvi javni nastup i to u Opatiji na Dori te za debitanticu osvojila visoko drugo mjesto. Izvela je pjesmu imena ‘Aha’, a mnogi su tada predvidjeli da će upravo ona biti nova pjevačica grupe Magazin, što se ubrzo pokazalo tačnim. Sada slavi 25. godina od tog nastupa pa se, kao i za 20. godišnjicu istim videom, prisjetila kako je to izgledalo

Devetnaestogodišnja Jelena nastupila je u bijeloj baletnoj haljini, a pjesmu je izvela plešući na vrhovima prstiju kao balerina.

-Mojih prvih 25 godina. Kada sam prvi put na današnji dan uzela mikrofon u ruke nisam bila svjesna kakva me budućnost čeka… Bilo je svega, uspona, padova, sreće, razočarenja, puno lijepih i onih malo manje lijepih stvari. Ali da se opet rodim isti put bih izabrala… jer onaj osjećaj koji imam kad sam na bini, onaj minut srca mog, kada ginem i kada su dani bez broja, najsretnija sam na svijetu-, napisala je Jelena Rozga i zahvalila se publici koja je prati već dugi niz godina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Još jedan kanton u FBiH blizu uvođenja novih mjera

Pobjeda futsal reprezentacije BiH u Rumuniji