in

U Sisačko-moslavačkoj županiji pregledano 29.009 objekata

Slatka-Tajna.Eu

Na potresom pogođenim područjima Sisačko-moslavačke županije do sada je prijavljeno 37.679 oštećenih stambenih objekata, a pregledano ih je 29.009, izvijestili su iz županije, na temelju ažuriranih ArcGIS podataka.

Neuporabljivo zbog vanjskih utjecaja je 345 objekata, neuporabljivo zbog oštećenja 3.434, privremeno neuporabljivo – potreban detaljan pregled 2.891, privremeno neuporabljivo – potrebne mjere hitne intervencije 3.468, uporabljivo – bez oštećenja 642, uporabljivo bez ograničenja 5.900, a uporabljivo s preporukom o postupanju 12.329 objekata.

Tlo na Banovini i dalje podrhtava. Malo prije 11 sati jučer zabilježen je potres magnitude 4,1 prema Rihteru, a epicentar je bio kod Glinske Poljane. U središtu Petrinje urušio se zid zgrade koja otprije ima crvenu naljepnicu. Nasreću, središte grada zatvoreno je za promet i pješake, pa nikoga nije bilo u blizini.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku











Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dejan Milićević o fotošopu: One su se zaigrale, ja sam mala beba naspram njih! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Juta je najbolji tim NBA lige