in

BILI NERAZDVOJNI: Marko Grubnić tužio Nevena Ciganovića

Slatka-Tajna.Eu

Iako su stilisti Marko Grubnić i Neven Ciganović prije desetak godina bili nerazdvojni, njihov je odnos od tada poprilično turbulentan. Često su se svađali i mirili, a sada su ponovno na ratnoj nozi. Grubnić je ljetos najavio da bi mogao tužiti Cigija nakon što ga je Neven prozvao da je lažirao privatni let, a svoju je riječ i održao.

Grubnić je, kako pišu 24 sata, Nevena tužio za uvredu još lani u veljači na Kaznenom sudu u Zagrebu. Prvo ročište bilo je zakazano za mart no Grubnić je nedavno ipak povukao tužbu. Cigi tvrdi da nije imao pojma da ga je bivši prijatelj Marko tužio, iako mu je Grubnić poručio ranije da će to napraviti. Ciganović ga nije shvatao ozbiljno.

Koliko se sjećam radilo se o mojem komentaru na njegovu svadbu koju je najavljivao. Mislim da je tražio neki novac koji bih ja uplatio u humanitarne svrhe – kazao je Cigi, kojeg je vijest o tužbi zatekla u Beogradu u kojem je posljednjih pet mjeseci nakon izlaska iz  ‘Parova”. Cigi se nije previše uzrujao što ga je Grubnić htio tužiti pa je zaključio:

-Svako ima pravo tužiti koga hoće. No svi na kraju shvate da u mojim komentarima nema zlobe ni zle namjere. Ako je shvatio da u meni nije bilo zle namjere, drago mi je da je povukao tužbu. Koji su njegovi razlozi, ne znam. Možda zato što sam mu dao malo predaha otkako nisam u Hrvatskoj– kaže Neven.

(Express/Večernji)

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Reprezentacija je nešto što sve igračice sanjaju

Američki BDP pao za 3,5 posto