in

LJUBAV ME VADI IZ DEPRESIJE: Katarina Grujić i Marko Gobeljić se ne razdvajaju

Katarina Grujićveć neko vrIJeme uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a sada je otkrila kako funkcioniše njihova veza.

Sa njim je svaki Dan zaljubljenih, veliki je džentlmen i gospodin. Ne gledamo datume, nego se tako iznenađujemo. I ja se jednako trudim, volim da usrećujem ljude oko sebe. Volim kada vidim osmijeh na drugim licima-priča ona i dodaje:

-Održava me ljubav, da nije toga, ne znam šta bih radila. Nisam neko ko sjedi kući i gleda u plafon, moj život je bio u koferima, da putujem, da radim.Ljubav me vadi iz depresije. Ali sa njim provodim dosta vremena, pokušavam da planiram šta ću raditi kada prođe korona. Svima će biti mnogo lakše, što psihički, što fizički. Nadam se da će sve biti kako treba- Ona ističe da sada čuva svoj ljubavni život samo za sebe, te je priznala da se mnogo puta u životu opekla.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuZaljubljena sam kao prvog dana, ali volim previše da pričam. Možda neki misle da premalo dajem medijima, ali nekako to tako treba. Mnogo puta u životu sam se opekla, previše sam ljudima davala, i to nije valjalo. Ali ljudi vide da sam ja sretna-rekla je Katarina.

(Express/ Kurir)

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Nugato i Tamara Gringa prvi put imaju seks u Guhova kuca – “uskoro mali Nugato”

Objavljena publikacija ‚‚Prenos znanja iz iseljeništva 2018 – 2020‚‚