in

Široki spreman za nastavak sezone

Slatka-Tajna.Eu

Ekipa Nogometnog kluba Široki Brijeg fizički je potpuno spremna za nastavak sezone u M:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine, istakao je kondicioni trener Frano Hrkać.

Ekipa se nakon uspješnog rada u Makarskoj vratila na “Pecaru”. Sve planirano do sada je odrađeno, a jedino je povreda iskusnog poljskog internacionalca pokvarila utisak, ali ne i ambicije za fudbalsko proljeće.

“Možemo biti zadovoljni odrađenim u dosadašnjih pet tjedana priprema. Svi su igrači od prvoga dana maksimalno ozbiljno pristupili svojim obvezama i zadacima. Plod takvog rada tada će sigurno doći do izražaja i mi spremni dočekujemo nastavak prvenstva. Jedina negativna stvar je nesretna ozljeda Mateusa Zahare”, rekao je Frano Hrkać i dodao:

“Ipak, vjerujem kako će se vrlo brzo vratiti u potpuni trenažni proces i pomoći nam u proljetnom dijelu sezone. Imamo odlične uvjete za rad u klubu i onda nije teško provesti sve ideje u djelo, pa i prevazići neke neplanirane situacije”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Puleni trenera Tonija Karačića u subotu su na stadionu “Pecara” odigrali petu utakmicu u sklopu priprema ove zime. Južna tribina je zahvaljujući relaksirajućim mjerama Štaba civilne zaštite Zapadnohercegovačkog kantona bila otvorena za navijače. Široki je savladao niželigaša Čapljinu 3:0, a dva gola je postigao Ivan Ikić i jedan Stipe Jurić.

“Utakmica je poslužila svrsi. Neki igrači su prvi put zaigrali na ‘Pecari’. Zaželjeli smo se utakmica na ‘Pecari’ pred našim navijačima. Iako sam poštedio nekoliko igrača koji imaju lakše ozljede, mogu biti zadovoljan viđenim. Utakmica je bila gledljiva”, kazao je Karačić.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

LEJLA ZAHIROVIĆ BLISTA: Selfi pokazao savršen stas

IZNENAĐUJUĆE OTKRIĆE STRUČNJAKA WHO-a U KINI: Epidemija u Wuhanu je bila mnogo veća nego se mislilo, ali kineske vlasti i dalje opstruiraju istraživanje