in

RIALDA KARAHASANOVIĆ OSULA PALJBU PO TARI I ŠA: Malom pacovu neću da šutim

Slatka-Tajna.Eu

U toku prethodne noći, Rialda Karahasanović prokomentirala je odnos svojih rijaliti cimera Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

– Ja mogu da budem ovdje šta hoćete. Možete da pričate da sam p*šačica k*rčeva, sisačica palčeva, lizačica d*peta, ali jedno nisam, a to je p*čka. Od istine ne bježim. Supruga Nenada Aleksića Ša je rekla da se Ša makne od Tare, ja sam mu to rekla lično. On je meni rekao da je Tara u dogovoru s nekim ljudima ovdje da ga proganja, da on ne može da se riješi nje, da ona zapravo kreira cijelu ovu priču i da on ne zna kako će jadan da se izvuče. Ja sam, žargonski, baš pop*šila tu priču, ali od te priče nema ništa, jer je Ša neko ko je ušao u, da li vezu, početak veze, ali to je odnos. Ja sam milion puta prešutjela, ali ovom pacovu malom neću da šutim. Mogu da radim sve što si pričao, za pare što si pričao, to ćemo vani da raspravimo, ali ćemo ovde da pričamo o onome što si ti radio. Ti si svoj brak stavio na stub srama, ovoj devojci rekao da je ona odgovorna za to. Tara će da dobije epitet ljubavnice, ali ona je mlada, Ša ima 40 godina i itekako zna šta radi. Samo si ovdje pokazao sve što jedan čovjek ne treba da bude, a i da si patološki lažov – istakla je Rialda.

– Što se Tare tiče, jeste iritantna, hoće da obruka za pjesmu, ali na kraju krajeva, to se mene ne tiče. Ne mrzim te, zamolila si me jednom da te ne komentarišem. Poslije današnje situacije mogu da shvatim zašto si se onako ponašala. To je ozbiljan teret. Ovo je sprdnja što su ljudi večeras izlagali. Ša zna šta je pričao i Kenanu i meni. Zaboravila sam na još jednu stvar, Ivana je rekla Ša da ne pije kafu ujutru od Tare, jer mu vjerovatno mađija. Ja sam mu to lično rekla. Kada smo bili Kenan i ja u hotelu, rekao je da radi na tome da se udalji od Tare – nastavila je Rialda.

– Dobro si rekla, patološki lažov – dobacila je Tara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– To je to što sam imala da kažem o ovom predivnom odnosu i za ovog predivnog čovjeka – zaključila je Rialda.

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Vlada pokazuje bezidejnost, lutanje i neznanje

Vrijeme je da obrijete bradu? / Bljesak.info