in

Golman Borca vraćen sa granice, nije mogao ući u Sloveniju

Slatka-Tajna.Eu

Borac m:tel na prvom meču osmine finala EHF Evropskog kupa protiv Gorenja iz Velenja neće moći da računa na bjeloruskog golmana Artsjoma Podasinova jer mu nije dozvoljeno da uđe u Sloveniju.

Iako je imao vizu za EU, čak i radnu dozvolu u Rumuniji, koja je članica EU, kao i Hrvatska, kroz koju je prošao bez ikakvih problema, Bjelorusu nije dozvoljeno da uđe u Sloveniju, pa je bio primoran da se vrati u Banjaluku, javio je portal “Mondo”.

Direktor Borca m:tel Vladimir Branković rekao je da su problem napravili zaposleni u Ambasadi Slovenije u BiH, zbog čega će banjalučki klub uložiti zvaničan protest.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Mi smo ranije kontaktirali slovenačku Ambasadu i poslali spisak svih igrača da izbjegnemo bilo kakve administrativne probleme. Dobili smo pisani odgovor iz Ambasade Slovenije da nam je za ulazak u tu zemlju potreban samo negativan ‘pi-si-ar’ test na virus korona”, izjavio je Branković.

Gubitak Podasinova, koji je u u banjalučki klub stigao kao zamjena za povrijeđenog Bojana Ljubišića, malo je pokvario raspoloženje crveno-plavih, ali samo do dolaska u Velenje, gdje će sutra od 18 odigrati prvi meč osmine finala EHF Evropskog kupa protiv domaćeg Gorenja. 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Azra daruje: Osvojite „s.Oliver“ te saznajte imena dobitnika parfema, noćenja u „Pini“, knjiga i „Essence“ poklona

How To Start A Vending Machine Business – My Vending Secret