in

“Žene koje nisu udate i nemaju djecu i dalje su žene”

Slatka-Tajna.Eu

Dragan Mektić (SDS), bivši ministar sigurnosti napao je na Twitteru Sanju Vulić, državnu parlamentarku SNSD-a, a sada mu je stigao brzi odgovor Svetlane Cenić

– Šta je sporno, koji se nacionalni srpski interes štiti time što nas neko ugrožava. Ja to želim da znam. Drugo je pitanje što Vulićka ima više od četrdeset godina a nije se porodično ostvarila pa je boli ona stvar za narodom. Nema ni kučeta ni mačeta – napisao je prvobitno Mektić na Twitteru.

Nedugo nakon toga stigao je i odgovor profesorice Svetlane Cenić.

Imaš ih i u svojoj partiji

– Mektiću, ako nemaš pametnijih argumenata u debati (a ima ih more), nemoj ove degutantne, koji govore o tebi, a ne o Sanji Vulić. Žene koje nisu udate i nemaju djecu iz nekog razloga i dalje su žene, nisu drugog reda. Imaš ih i u svojoj partiji. Što tim argumentima ne gađaš neženje bez djece – napisala je profesorica Cenić na Twitteru.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vulić, koja je članica Komisije za odbranu i sigurnost Parlamenta BiH, prethodno je prozvala Mektića tvrdeći da zahvaljujući njegovom glasu “Bošnjaci dobijaju podršku za sve”, a što, navodno, pokazuje njegovo glasanje za inicijativu Denisa Bećirovića o “hibridnom ratu” radi jačanja kapaciteta odbrane BiH.

Nakon ove izjave, uslijedila je Mektićeva reakcija

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Marino Marić: Reprezentacija mora napraviti neki zaokret / Bljesak.info

Sve manje autohtonih endemskih vrsta u Livanjskom polju i Buškom jezeru