in

Dugo čuvana tajna konačno otkrivena: Saša Popović je ovu pjevačicu digao sa dna, nije imala ni dinara!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica je nakon velikog uspjeha pesme ostala bez dinara. Nije znala šta će i kuda će, pa se za pomoć obratila Saši Popoviću.

Folk pjevačica Indira Radić danas može da se pohvali bogatom i dugom karijerom punom hitova. Sve to možda ne bi bilo tako da joj davne 1996. godine u kritičnom trenutku nije pomogao niko drugi do estradni majstor, direktor “Grand” produkcije Saša Popović.

Naime, Indira je na početku karijere izdala nekoliko albuma sa “Južnim vetrom”, a zatim i jedan album 1995. godine za “PGP RTS”, sa kojeg se izdvojio hit “Srpkinja je mene majka rodila”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Međutim, Indira je nakon velikog uspjeha spomenute pjesme ostala bez dinara. Nije znala šta će i kuda će, pa se za pomoć obratila Saši Popoviću.

“Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla si u produkciju Zam, onako u patikama, farmericama i rekla: “Jel možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja”. Ja sam rekao da ću ti uraditi album i da se javiš prvog septembra”, ispričao je Saša Popović u emisiji “Veče sa Indirom Radić” na “Grand” televiziji 2014. godine.

Indira je u saradnji sa Sašom snimila album na kojem se našao hit “Krug”, a onda je nastavila da niže uspjehe sve do danas.


.

.

.

.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zima, zima, a YOGA je: Kolumna Sanje Šarić

OVO SE NIKADA PRIJE NIJE DOGODILO: Stigli najnoviji podaci iz Kliničkog centra u Sarajevu, preminula jedna osoba, pozitivno…