in

DRŽAVNO UBIJANJE ESTRADNIH RADNIKA

Slatka-Tajna.Eu

“Kažu da narod ima vlast onakvu kakvu zaslužuje …Onda smo mi u BiH dobro zaslužili ! Ostali jedina zemlja u svijetu u kojoj vlast nije izdvojila 1 km za subvencije,  tokom korone, našoj kulturi i ljudima koji od nje žive.. ljudima koji imaju svoje porodice .. ” – riječi su direktora Hayat Produkcije gosp. Ahmeda Svrakića.

Dok su vlasti naših susjeda iz regije imali sluha i barem malo pomogli i shvatili tešku situaciju svojih estradnih radnika, politika i država Bosna i Hercegovina nije izdvojila apsolutno nikakva sredstva, čak se i oglušila na potražnju pomoći.

SRAM DA VAS BUDE, POLITIČKA BAGRO !!!

Dok vi primate redovne plate OSTAVILI STE mnoge porodice gladne, ljude koji su godinama išli u muzičke škole, akademije da bi mogli raditi i živjeti od svog posla – radom, a ne praznom političkom pričom. Ljude koji su mnogo novca ulozili u svoje školovanje, instrumente, promocije, pa na osnovu toga dobili angažmane, ljude koji su vama potrebni kad je neko vaše slavlje u pitanju, ljude koji stvaraju i ostavljaju dugotrajne tragove, ljude koji rizikuju svoje živote na putovanjima, ljude koji se psihički i fizički bore protiv raznih sumljivih likova, gazda itd.

SRAM DA VAS BUDE, POLITIČKA BAGRO !!!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nadamo se da će BiH estrada pronaći načina da i vama vrati istom mjerom, da jednom za sva vremena nestanu nestručni, podobni, nekompetentni političari koji truju narod svojom nacionalističkom retorikom time zataskivajući svoj nerad, nadamo se da će estrada nakon ovoga shvatiti da je ostala sama i da u politici nema zaštitnika, nego se mora sama izboriti za svoja prava. A estrada nije mala, ima nekoliko hiljada članova, samo nije složna i nema svog predstavnika, ali kad se kockice poredaju, imaće odgovorni političari neviđene medijske napade, imaće stalni pritisak za vratom, shvatiće da nisu svemoćni, nisu nezamjenjivi…

Prepisano od izvora…

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NAJDUŽE PRIJATELJSTVO NA ESTRADI! Prijatelj Harija Varešanovića objavio zajedničku fotografiju!

Rezultati JPMorgana bolji od očekivanja