in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Bebinim dolaskom sve će se promijeniti

Slatka-Tajna.Eu

Draga proročice nemam sreće u ljubavi, a ni na poslu nije ništa bolje. Već imam 40 godina i bojimj se da me je vrijeme pregazilo. Hoću li ikada naći srodnu dušu.

Šifra: Ima li sreće za mene, Zenica

– Na vama ima dosta crne magije koja vam je rađena upravo na ljubavi. Zato sve vaše veze završavaju i prije nego ih počnete. Neko vama blizak vam je sve to uradio zbog ljubomore. Morate pod hitno skidati tu magiju ako se mislite udavati, jer tek kad to uradite u sudbini vam vidim jednog razvedenog čovjeka koji ima jedno dijete. To dijete ćete prihvatiti kao svoje jer svoje biološko nećete imati. Poslije kiše uvijek dođe sunce.

Proročice, udata sam već godinu dana no problemi sa svekrvom nikako da prestanu. Imam osjećaj da me mrzi jer sam joj “uzela” sina. Moj muž je pravi mamin sin, koji se i sada čuva za “njenu suknjicu”. Mislim da će biti bolje jedino ako se odselimo od nje. Šta će biti s nama, jer ovako više ne ide?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šifra: Mamin sin, Olovo

– Zajednica, jadnica. Vaš muž je jedinac i njegova majka ga je veoma razmazila. Ona vas ne mrzi ali jednostavno ne može da se pomiri s tim da sina mora dijeliti sa drugom ženom. Ako mi8slite sačuvati brak, što prije se odselite iako vidim da vas muž tu ne podržava. Dajte sve od sebe jer volite muža, u suprotnom doći će do razvoda braka. U sudbini vam stoji da ćete imati novi krov nad glavom. Vi tu odigrajte glavnu ulogu. Pod hitno zatrudnite jer će se s dolaskom bebe sve promijeniti.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

OKOM FOTOREPORTERA 'SB-a': Veju, veju pahulje, pogledajte atmosferu sa sarajevskih ulica (FOTO)

Nove generacije Prijedorčana budućnost vide u sektoru metala