in

NAKON “ZADRUGE”: Vuk Mob mislio da ga je Olja ostavila

Reper Vuk Mob prije nekoliko dana napustio je rijaliti kako bi bio u društvu svoje verenice Olivere Konatar neposredno prije nego što na svijet dođe njihova kćerka.Vuk je pričao o svim onim temama koje interesuju javnost. On je prvo otkrio da ga je vjerenica sačekala, što mu je bilo najbitnije.

Naravno da me je ljubav sačekala, ništa drugo nisam ni očekivao. I dalje sam umoran, dolazim sebi, 120 dana je uticalo na mene, smršao sam, možda počnem i da treniram. Prioritet mi je san, energija i muzika- rekao je Vuk, a potom otkrio kako njegovi najbliži reaguju na njegovo učešće:

-Da, definitivno je bilo moje ponašanje prvih mjesec i po dana, gdje nisam uspio da se snađem i da plivam, ja sam asocijalan, nisam navikao na ljude i onda odjednom ja koji imam kontakt sa 10 ljudi, živim sa 50 ljudi, to me je poremetilo. Generalno su zadovoljni svi, malo sam se i zanio za neke stvari.-Vuk je istakao da je čuo da će ga Kija Kocakr tužiti, ali da nema problem sa tim.

Ja sam čuo da će me Kija tužiti, nikakav problem ja nemam sa tim, sve što sam rekao mislim da je istina, ja nemam zle krvi prema njoj“, naveo je on, a onda otkrio kakva očekivanja ima od toga što će uskoro postati otac:

Ne znam šta da mislim, jedan dan sam uplašen, drugi nisam, treći dan mislim da se ništa neće promijeniti. Nikad nisam bio otac, za sad nemam osjećaj da ću biti otac. Pričam sa stomakom. Odgovara mi konstantno, posvađamo se, pomirimo se, ljubim ga. Imamo komunikaciju, uveče je aktivna beba. I dalje Olja i ja vodimo rat oko imena, ja hoću Lora, ona hoće Kasija, mislim da će biti glasanje, na ravne časti- Vuk je otkrio da je tokom učešća u Beloj kući imao i paranoične misli.

Roditelji kažu da sam prvih mjesec i po dana bio katastrofa, a posle sam bio super. Ja se tako ponašam i kući, pričam sam sa sobom, trčim oko kuće, stvarno sam bio to ja. Ja sam sa svima bio okej, nisam konfliktna osoba. Imao sam paranoje da me je Olja ostavila, da mi je neko umro, imaš tu paranoju jer nemaš povratnu informaciju- istakao je Vuk.”-

-Šta te pitala Olja kada si izašao?“-pitao ga je voditelj u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

-Rekla je da zna koja djevojka je bila zaljubljena u mene. Neću da kažem ime i da dižem prašinu, neću da vodim rat. Bilo je simpatija za koje sam ja znao- rekao je Vuk.

(Express/Kurir)

Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

KOMŠIĆEV SAVJETNIK U TEŠKOM STANJU: Doktori sumnjaju da Jovanović ima emboliju pluća ili upalu kičmene moždine

Dvije Dženane obradile još jednu sevdalinku: „Razbolje se Sultan“ u novom ruhu