in

POGUBILA KONCE: Vesna “pljuje” Brenu i Karleušu

Slatka-Tajna.Eu

Vesna Zmijanac izjavljuje kako nikad nije konzumirala alcohol, osim na sceni dok pjeva poput Gorana Bregovića. Na ovu njenu izjavu od srca su se nasmijali svi oni koji prate nju, njenu karijeru zapravo oni koji bolje znaju o Vesni nego što li ona sama želi da prizna.

A trebala bi priznati kako je samo izgledala i u kakvom stanju je bila u vrijeme kriznih perioda kroz koji je prolazila. Šta je sve radila u doba popularnosti? Zašto je na koncu otišla u Bukulju… A dolazila je na muzičke manifestacije u predratnom periodu tako neuredne kose da ju je jedna kolegica pitala “Vesna draga, kakva si to, mogla si bar ofarbati kosu”. Njen odgovor je bio zaboli me k! A sada, kažu, glumi Vesnu anđela. Ona nikada ne pije, a kod Muslimovića je na gostovanju “skršila” više flaša viskija sa svojim partnerom kojeg je otuđila od Zorice Marković.

Ona priča nešto o Breni koja je institucija u muzici a za Karleušu reče “za popularnost i slavu očigledno ne smeta, šta, više koristi, Jelena radi opasne poslove”. Na šta je aludirala Vesna Zmijanac to ona najbolje zna jer je ovo nesuvisla i nejasna izjava sa više značenja. Vesna je očito zaboravila šta je sve Markovićeva ispričala o njoj kroz štampu i portale.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U Hrvatskoj novi potres, magnituda je 4,5

STIŽE PRAVA ZIMA, PRVO SNIJEG, A ONDA NAGLI PAD TEMPERATURE: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do četvrtka