in

HOĆE LI PODNIJETI OSTAVKU: Milorad Dodik danas izlazi iz bolnice, odmah najavio obraćanje javnosti…

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/01/dodik_tw.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/01/dodik_tw.jpg”,”caption”:”Izvor: Twitter”,”bg”:”a6a293″},{“img”:”/img/vijesti/2021/01/mile_d.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/01/mile_d.jpg”,”caption”:”Foto: Arhiv”,”bg”:”706768″}]

Prema odluci konzilija ljekara UKC-a, nakon 16 dana borbe s oboljenjem Covid-19, Dodik će danas biti otpušten na kućno liječenje. 

Iz UKC-a navode da će se Dodik zbog velikog interesovanja nakon otpusta obratiti medijima i javnosti kako bi podijelio svoja iskustva o dvosedmičnom liječenju i iskazao zahvalnost zdravstvenim radnicima koji se već deset mjeseci bore s novim koronavirusom.

Izjave za medije Milorada Dodika i generalnog direktora UKC-a, prof. dr. Vlade Đajića planirane su u holu Centralnog medicinskog bloka za 12 sati.

Podsjećamo, Dodik je 21. decembra primljen u UKC RS-a zbog obostrane upale pluća, a kasnije mu je potvrđen i pozitivan test na koronavirus. Nedavni test na koronavirus je bio negativan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U međuvremenu je bosanskohercegovačku, ali i svjetsku javnost potresala afera „Ikona“ te se očekuje da će Dodik dati pojašnjenje u vezi sa spornom ikonom koju je poklonio ruskom ministru vanjskih poslova Sergeju Lavrovu, a za koju se opravdano sumnja da je ukradena u Ukrajini.

loading…


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Više nego očajna Valencia na rubu zone ispadanja / Bljesak.info

POZNAĆETE JE PO OSMIJEHU: Sara Reljić izgleda sasvim drugačije!