in

ELMIN JANJOŠ U ČETVRTOM KRUGU: Prošao dalje najgori ikada

Slatka-Tajna.Eu

Elmin Janjoš je uspio da se izdigne iz svih falševa i kikseva i prođe dalje. Stručni tim “Zvezda Granda” nije mogao da sakrije iznenađenje ovim, kako su ga nazvali, katastrofalnim nastupom, te su na Elmina osuli drvlje i kamenje.

– Ono je bilo strašno – dodala je Đurišička.

Ni ostali članovi žirija nisu bili blagi prema njemu i poručili su mu da nije za takmičenje, i da je njegov nastup bio najgori u istoriji “Zvezda Granda” ikada. I dok je Saša Popović tvrdio da Elmin nije za prolazak, njegov mentor Mili i Jelena vikali su da je on feniks i da mu treba dati šansu.

– Ovo je nešto najgore što je ikada bilo – izjavio je Popović.

Elmin je na kraju uz dosta sreće prošao. Dopustili su mu da ponovo otpjeva drugu pjesmu i Popović ga je pustio dalje.

-Naravno da sam sretan, ko ne bi bio – kaže Elmin.

On je uvijek želio da nastupa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Još kao mali sam pratio Grand i maštao sam da i ja tamo budem, na toj sceni nekada i hvala Bogu otvorila mi se ta prilika. Ujedno mi se ostvarila želja – dodaje i otkriva gdje je nastao problem jer nije čuo matricu.

-Bio je problem oko intonacije. Bila mi je niska i to je jedan od glavnih problema, a pomalo i trema. U drugoj pjesmi sam vidio koliko je sati pa sam dodao gas da popravim utisak koliko sam mogao – kaže Elmin i tvrdi da ostaju u istom stilu.

-Dalje nećemo mjenjati žanr. Ostat ćemo u ovom fazonu naravno uz kvalitetan odabir pjesama koje po svim segmentima leže mom vokalu – kaže Elmin i priča o radu sa Milijem.

-Uglavnom, radimo i veliko zadovoljstvo i čast mi je sto mi je baš on mentor. Vlada uglavnom pozitivan duh lijepa atmosfera, ali rad je na prvom mjestu – kaže Elmin Janjoš.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

METEOROLOG NEDIM SLADIĆ OTKRIVA: Hoće li biti snijega i aerozagađenja u januaru?

KRISTIJAN SKOČIO NA STO: Haos u Bijeloj kući