in

GAGI PROGOVORIO O LUNINOJ TRUDNOĆI: “Maltretira mene i Marka”

Denser Gagi Đogani brižan je otac i svaki slobodan trenutak provodi sa trudnom nasljednicom Lunom Đogani i njenim vjerenikom Markom Miljkovićem.

– Presretan sam zbog bebe. Luna je sada u četvrtom mjesecu, radujem se svakog dana iznova. Non-stop sam sa Markom i njom, vidim da je presretna i ispunjena skroz. Od momenta kad sam saznao lepe vesti sve mi se promenilo u životu, sve drugačije gledam. Ne mogu da vjerujem da će Luna biti majka, da ćemo imati princezu još jednu. Nemam riječi da opišem te prelijepe osjećaje na pravi način. Njena trudnoća me je preokrenula, drugačije gledam i rezonujem stvari. Mislim da ću biti odgovorniji i prema sebi i prema drugima. Vjerovatno će se i ona promijeniti kad postane majka, mada već sada vidim da je drugačija dosta – kaže Gagi i dodaje da mezimici sa zadovoljstvom ispuni svaku želju tokom blagoslovenog stanja:

– Lunina i Markova ljubav je svašta prošla, bila je mnogo jaka pa je opstala i zaslužili su nagradu, bebu. Uživaju i sve je u najboljem redu. Luna je razmažena skroz, maltretira mene i Marka, a mi sve radimo od srca. Luna je naša princeza, bila je i dok nije bila trudna. Poklon za bebu još nije spreman, po običajima još je rano bilo šta kupovati, ali uveliko smišljam ideje.

Gagi otkriva i da je Lunin i njegov odnos jači i ispunjeniji nego ikada prije.

– Luna se promijenila prema meni i to me jako raduje. Dosta vremena je bila u “Zadruzi” u posljednje četiri godine, nismo provodili vrijeme zajedno, a sada smo nekako mnogo bliži. Brižnija je prema meni, svaki dan se čujemo i sve te lijepe momente hoće da provede i podijeli sa mnom. Zove me da idemo na večere, da budemo zajedno, što je za mene predivno. Sazrela je i to za kratko vrijeme – priča Gagi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuDenser otkriva da je ubjeđen kako će se njegova nasljednica vratiti svojoj muzičkoj karijeri.

– Njen posao će biti sigurno muzika i nastupi. Ona se u tome najbolje osjeća, to je prosto posao za koji je rođena. Razišljala je da prestane sa tim jedno vrijeme, ali ja sam znao da ne može. Luna je ono što joj je tata bio, najsretnija na sceni – kaže Gagi.

(Express/Kurir)

Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

NOVE INFORMACIJE IZ UKC RS: Milorad Dodik je retestiran na koronavirus i njegov nalaz je…

Izbili veliki protesti u Crnoj Gori, građani uzvikuju: “Ovo nije Srbija!”