in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Muž vas vara, a i vi njega

Slatka-Tajna.Eu

Već nekoliko mjeseci ne javlja mi se čovjek kojeg sam smatrao svojim velikim prijateljem. S obzirom da njegova rodbina ne živi u Bosni, ne znam kako da stupim u kontakt s njim.

Šifra: Prijateljstvo

– Na osnovu podataka i fotografija koje ste mi poslali vidim da ste bili jako bliski. Nemojte više ni pokušavati da ga tražite jer, vratite film unazad dvije godine kada ste izgubili dragocjene stvari iz svog stana, on je kriv za tu krađu. On vas je pokrao i misli da ste saznali za to pa vam se zbog toga ne javlja. Zato zaboravite da je on ikada postojao, i nemojte ni tražiti povrat ukradenog jer to nikada nećete dobiti.

Draga Kleopatra, imam velikih problema u braku. Muž me vara, a kada sam to saznala uzvratila sam mu istom mjerom. Ja bih da se razvedem, a on neće ni da čuje, iako ima drugu. Šta će biti s nama?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šifra: Pahuljica, Cazin

– Tačno je da vas on vara i neka ste mu vratili milo za drago. Problem između vas je što se ne volite. Sve je to samo navika. Dat će vam razvod, ali tek nakon dugogodišnje borbe. A vas čeka čovjek koji će vas voljeti do kraja života.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Bosnia’s Grand Mufti congratulates Christmas to Archbishop Vinko Puljic

Mojih 10: Memnun Muzaferija