in

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PREVARENA?: Doktor Vanja uhvaćen sa bivšom ženom

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica moćnog vokala koja već nekoliko decenija vlada muzičkom scenom Snežana Đurišić našla se u nezavidnoj situaciji. Za sve je kriv njen partner, doktor Vanja Milošević, sa kojim je četiri godine u emotivnoj vezi. Naime, “Blic” je snimio doktora kako se viđa sa nama nepoznatom ženom u nedjelju, oko deset sati ujutru, u jednom tržnom centru u Beogradu.

U tržni centar došli su automobilom koji je u vlasništvu Snežane. Potom su zajedno napustili vozilo i uputili se u u lift u tržnom centru. Tom prilikom žena sa kojom je bio je izgovorila: “Pazi šta ovdje radiš, da nas neko ne vidi da smo prisni i da nas uslika”. Kad su izašli iz lifta uputili su se u prodavnicu gdje se prodaju tehnički uređaji – otkriva izvor koji se našao na licu mjesta.

Kako bi se provjerilo o kome je zapravo riječ, kontaktiran je doktorov bliski prijatelj, koji je rekao da je moguće da se radi o jednoj od žena iz njegovih prethodnih veza.

Vjerovatno je to žena sa kojom je bio pre Snežane. Ali opet mi je veoma čudno da je ta žena izgovorila tako nešto. Ne bi me čudilo da je u paralelnim vezama, znaju svi već da je varao Snežanu – rekao je on. Oglasila se i Snežana , te je pojansila da Vanja ima sasvim korektan odnos.

Vanja ima četvoro djece sa tri žene. Nikada nije bio oženjen, ali vrlo brine o svojoj djeci, pa je sasvim u redu da ima kontakt sa majkama te djece. Ovdje se konkretno radi o ženi sa kojom Vanja ima dijete i sa kojom se našao iz tog razloga. Kako već rekoh vrlo je brižan otac, koji ima korektan odnos sa njihovim majkama-poručila je.

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Američka ambasada: SAD su ponosne jer imaju OS BiH za partnera

Woody Allen: Sve što ste oduvijek željeli znati o nervozi na filmu / Bljesak.info