in

PONAŠAO SE NENORMALNO U BOLNICI: Natalija i Sani i dalje osjećaju posljedice korone

Slatka-Tajna.Eu

Članovi dens muzičkog dvojca “Trik FX” Natalija i Sani preležali su koron virus, ali smatraju da ih to ne čini trajno imunim, pa poštuju propisane mJere čak i kada gostuju u televizijskim emsijama. Dok sJede na propisanoj distanci Sani uz sebe ima masku i apeluje na gledaoce da se pridržavaju zdravstvenih mJera. Iako su se čuvali ne znaju kako su se razbolJeli jer su najviše vremena provodili u prirodi.

Kako je Sani od svih članova njihove porodice najgore prošao i bio u bolnici Natalija se prisjetila njegovog ponošanja tokom boravka u bolnici.

On je stvarno bio nenormalan čovjek, svi leže, on se šeta. Da, voli beijle mantile, voli, voli doktorice i sestrice, ali ja kod kuće nemam takvu garderobu ni za igranje– duhovito je prokomentarisala Natalija. Pokušavaju da se vrate normalnom životu, ali i dalje osjećaju posljedice korone.

Vratili smo se treningu, ali nije kao pre brzo se umaramo i gubimo dah. Imama sam i jedan nastup, dobro je prošlo, ali opet je situacija takva da svi moramo da se pridžavamo mjera – priznaju Natalija i Sani.Na pitanje voditelja da li će uskoro da snime neku pesmu Natalija je objasnila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ništa mi se ne dopada, sve što mi pošalju sam već čula i videla, trebalo bi nešto da se tu mijenja-rekla je.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Namjenskoj industriji 2.700.000 KM – Business Magazine

Italija pokreće prvi “covid-free” vazdušni most između Evrope i SAD