in

Drastičan pad broja zaraženih koronom u Francuskoj

Slatka-Tajna.Eu


Francuska će za vikend početi sa ublažavanjem vanrednih mjera uvedenih zbog virusa korona, izjavio je francuski predsjednik Emanuel Makron.

On je u televizijskom obraćanju naciji rekao da će vlasti početi da ublažavaju mjere, da će do božićnih praznika biti otvorene radnje, pozorišta i bioskopi, te da će ljudi moći da provedu praznike sa ostatkom rodbine.

Makron je istakao da je najgore prošlo kada se radi o drugom talasu epidemije u Francuskoj, ali da će restorani, kafići i barovi morati da ostanu zatvoreni do 20. januara, kako bi se izbjegla pojava trećeg talasa.

U Francuskoj je zabilježen drastičan pad broja zaraženih, preminulih i hospitalizovanih u posljednjih nekoliko dana.

U posljednja 24 časa u Francuskoj je na virus korona bilo pozitivno 9.155 ljudi, čime je ukupan broj zaraženih od početka epidemije dostigao 2,15 miliona, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vlasti Francuske juče su prijavile 4.452 slučaja zaraze, ali je poznato da se tokom vikenda često prijavljuje manje slučajeva.

Današnji broj zaraženih drastično se smanjio u odnosu na utorak, 17. novembra, kada su za 24 časa prijavljena 45.522 slučaja zaraze.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SVI MUŠKARCI SU ISTI, SAMO DA ISKORISTE! Milica Todorović KIVNA na muški rod nakon FIJASKA sa Strugarom?! (FOTO)

JOŠ JEDAN POZNATI PJEVAČ PREMINUO!