in

KEMIŠ U OTVORENOM PISMU PRIZNAO SA KIM GA JE VARALA VESNA ZMIJANAC: Otkrio sve o ljubavnom trouglu sa OVIM ČOVJEKOM

Slatka-Tajna.Eu




Pevačica Vesna Zmijanac tokom osamdesetih godina prošlog veka bila je u braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, ali su se ubrzo razveli. Kako su pisali domaći mediji razlog njihovog rastanka je navodno bila prevara.

Miroljub se 1987. godine nakon razvoda od pevačice otvorenim pismom oglasio u javnosti u kojem je tvrdio da je Vesna imala romansu sa Bosancem, te da su se zbog toga razišli.

– Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bli smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smor adili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve neobične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. U to vreme Dragan Stojković nam je bo kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru prošle godine već bio sa Vesnom i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao sa Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture”, naveo je Miroljub Aranđelović Kemiš tada u otvorenom pismu.


.

.

.

.

.

blic.rs








Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ramiz Zmaj – 200 EURA I ARONIJA

Prvi Amerikanci bit će vaksinisani 11. decembra