in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Vaš muž je neiživljen

Muž me vara već nekoliko godina, a nedavno sam saznala da s tom ženom ima i dijete. Volim ga, i ne želim da se razvedem. Šta da radim?

Šifra: Sama, Olovo

-Tačno je da vas suprug vara, ali ne i da s njom ima dijete. Ali…vidim da njemu u sudbini stoji kćerka, a nju ne vidim vama, što mi govori da bi to dijete mogao uskoro dobiti sa tom ženom. Isto tako vidim vašu veliku borbu da ostanete u tom braku, gdje ćete pokušavati sa raznim lažima i prevarama da ostanete, čak ćete glumiti tešku bolest, no ništa vam neće poći za rukom. Njegovu ljubav s drugom ženom ne možete uništiti.

Moj život se ruši. Šta god da počnem raditi krene mi naopako. Ne znam šta se dešava.

Šifra: Bez sreće, Jablanica

-Napatili ste se u životu. Život Vam ni u narednom periodu neće ići naruku. Imat ćete dosta zdravstvenih, ali i problema na poslu. Sve ćete izdržati i naredna godina bit će puno naprednija za Vas.

Imam velikih problema, pa Vas molim draga Kleopatra da mi kažete šta će biti sa mojim brakom. Muž se veoma promijenio, postao je čudan. Uvijek je bio porodičan čovjek, a sada svaku večer izlazi. Vraća se rano ujutro, a bojim se da će izgubiti i posao. Zato Vas molim da mi kažete šta će biti sa našim životima.

Šifra: Supruga, Banja Luka

– Vaš muž je pomalo neiživljena osoba. Kada je trebao da radi takve stvari glumio je zrelost. Sada kada je uspio u poslu i kada je stekao nešto počinje da živi raskalašeno. Vašem braku uskoro dolazi kraj. Iako Vi niste za to, nećete moći da trpite njegove postupke. Jedina sreća je što nemate djece.

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Britanska inflacija veća od očekivane

Crna Gora u crnom scenariju, a Podgorica pred zatvaranjem