in

Novi cover Jasne Gospić na bajkovitim plažama Španije

Slatka-Tajna.Eu

Jasna Gospić publici predstavlja novi cover poznate meksičke pjesme „Sabora mi“ koji u originalu izvodi popularni pjevač Luiz Miguel. Jasna je period izolacije i restrikcija provela u Španiji, gdje vrijeme provodi u bajkovitom ljetovalištu poznatom po surferima i mnogobrojnim ergelama.

Spot je rađen na Tarifi gdje provodim ove mjesece, pune ograničenja i restrikcija. Odlučila sam da snimim spot upravo ovdje, među mojim ljubimcima. Kako sam nedavno završila moj novi cover, obradu poznate meksičke numere, shvatila sam da je ovo mjesto idealno za ekranizaciju pjesme – ističe Jasna za portal hayatproduction.ba.

Jasna je za cover pisala sama text, a aranžer i producent je Marin Meštrović. Spot prati priču i kroz najljepše kadrova dočarava atmosferu originala. Na pitanje kome je posvećena ova emotivna numera, Jasna je odgovorila kratko: Posvećena je svim velikim, ali nesuđenim ljudima.

Jasna Gospić polako ide prema finalizaciji CD-a na kojem će se naći razne cover obrade. Jasna će svim numerama koje prevede i otpjeva na maternjem jeziku dati dio svoje bosanske duše.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Obradu meksičke numere u emociji Jasne poslušajte u nastavku.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

N1 Reporteri proveravaju da li rade kafići

Like Page Builder