in

Grand produkcija ne želi da komentariše pjevanje pjesme “Ne volim te Alija” svog pulena Uroša Živkovića?

O skandalu Uroša Živkovića se ne prestaje pričati. Barem ne u BiH, jer mediji u Srbiji šute, što nije bio takav slučaj kada je Jadranka Barjaktarović otpjevala “Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije”.

Mlađahni Živković, pulen Granda je pjevanjem pjesme “Ne volim te Alija” sebi zatvorio vrata kada su nastupi u BiH u pitanju, a evo kako na sve reaguje Grand produkcija, matična kuća i mjesto gdje se on predstavio javnosti.

Za Uroša Živkovića se pročulo kroz popularno muzičko takmičenje “Zvezde Granda”. Grand se svakako ponosio jer u svom jatu ima mladog i talentovanog narodnjaka, međutim, na njegov najnoviji čin su zasad “nijemi”.

Ekipa Ekskluziva.ba portala je još prije dva dana poslala upit Grand produkciji da prokomentarišu aktuelni skandal Uroša Živkovića, ali odgovor do danas nije stigao. I dok su na pjevanje nacionalističke pjesme “zažmurili” i ne oglašavaju se, Grand je jučer pohvalio novu Urošovu pjesmu “Lazarica”, koja je inspirisana Kosovskim bojem. Podsjetimo, Uroš je “potekao” upravo iz takmičenja “Zvezde Granda”, a gdje rekordan broj glasova i gledanosti dolazi iz Bosne i Hercegovine.


.

.

.

.

.

ekskluziva.ba
Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Poguban uticaj lockdowna na djecu: Zaboravljaju osnovne vještine

TVOJA SLOBODA VAŽNIJA JE OD NJIHOVE LJUTNJE: Oglasila se Iris Volf i svi misle da je upućeno Novkoviću