in

Na području Virovitičko-podravske županije 11 novozaraženih

Slatka-Tajna.Eu

Autor:

  prije 2 sata

Na području Virovitičko-podravske županije, 11 je novo zaraženih korona virusom, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite VPŽ. No, riječ je o testiranima 21. listopada, koji do danas nisu analizirani.

U posljednja 24 sata u svijetu zaraženo gotovo pola milijuna ljudi  
Koronavirus – najnovije informacije  

Od 58 uzoraka, njih 11 je bilo pozitivno na COVID-19. Po dvoje ih dolazi s područja sljedećih gradova i općina, Orahovica Virovitica i Voćin, a po jednog bilježi područje grada Slatine, te područja sljedećih općina: Lukač, Špišić Bukovica, Sopje i Čačinca.

Istodobno, stigli su nalazi za 13 osoba koje su hitno testirane 24. listopada, od 13 testiranih, svi su nalazi bili negativni. Podaci, za ostale dane, još se očekuju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, na području Virovitičko-podravske županije, prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok, u samoizolaciji je ukupno 420 osoba. Na kućnom liječenju je 110 ljudi. Devetnast osoba oporavilo se od COVIDA-19.

Od početka korona virusa, na području Virovitičko-podravske županije, 505 osoba se zarazilo COVIDOM-19. Istodobno, sedam žena i šestero muškaraca, preminulo je s područja VPŽ.

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, apeliraju na odgovorno ponašanje, uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Remi Veleža i Željezničara u Mostaru

Jesenja poslastica zavodljivog ukusa bundeve