in

JAVNO OBJAVILA SNIMKE: Nini Morić ponovo prijeti Fabrizio Corona

Slatka-Tajna.Eu

Nina Morić u otvorenom je ratu par mjeseci s bivšim partnerom Fabrizijom Coronom. Bivši kontroverzni par ima zajedničkog 18-godišnjog sina Carlosa Mariju koji se nedavno odselio od majke. Nina je Fabrizija optužila da ‘je oteo njihova sina, kojeg iskorištava kako bi opet došao u svjetlo javnosti’. Ovaj je put odlučila učiniti nešto po tom pitanju pa se obratila advokativi, a javno je objavila i snimke na kojima se čuje kako joj bivši partner prijeti.

-Gospodina Fabrizija Coronu smo tužili za niz prijestupa, ponajviše za prijetnje upućene Nini. Kako se slučaj vuče po sudu, nismo imali druge nego izaći sa svim tim u javnost. To je žalosno, ali svijet se jednostavno promijenio-rekla je Ninina advokatica. Nina je odlučila na društvenim mrežama javno objaviti snimke na kojima se čuje kako joj bivši prijeti.

-Snimke koje je objavila su bile jedine ‘objavljive’. Ostale je morala zadržati za sebe, ali i iz ovih objavljenih može se naslutiti da postoje puno gore snimke od tih– rekla je advokatica i dodala da je Nina morala pretrpjeti veliku emocionalnu bol nakon što ju je bivši na četiri godine udaljio od sina. No, sin je poskrivećki zvao i tražio da mu pomogne, stoga je Morić odlučila svemu stati na kraj. S druge strane, Fabrizio tvrdi da Nina nije dobro i da joj je spreman pomoći.
(Express/24sata)

 

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Evo ko je Grandov pjevač koji se objesio u Titelu: Tezgarim 20 godina po Beogradu i Austriji, imam staža!

Plutona prekrivene zaleđenim metanom | N1 BA