in

Beko popust na ekupi.ba za korisnike Sparkasse kartica

Slatka-Tajna.Eu

Sparkasse bank i www.ekupi.ba  vlasnicima Shop&Fun i revolving kreditnih kartica omogućili su 72 sata popusta na sve Beko aparate. U periodu od 13. do 16. oktobra 2020. godine svi Beko aparati koji su dostupni na internet trgovini www.ekupi.ba sniženi su do 25 posto, a korisnici Sparkasse Mastercard Shop&Fun i Mastercard Revolving kartica ostvaruju dodatnih 10 posto popusta.

Ovakvim akcijama Sparkasse bank želi svojim korisnicima kartica ponuditi još jedan dodatni benefit, a prilikom online kupovine omogućeno je sigurno plaćanje, te širok asortiman proizvoda uz popuste koje klijenti Banke mogu ostvariti pri kupovini.

Sparkasse kartice iz Mastercard programa, pružaju maksimalno sigurno internet plaćanje uz 3D Secured Standard, a u zavisnosti od vrste kartice način otplate se razlikuje. Sa Shop&Fun karticom potrošeni iznos se otplaćuje na rate, prema unaprijed definiranim profilima po potrebi klijenta, i to do maksimalno do 36 rata, a  slučaju kupovine Revolving karticom otplata se vrši u procentu i to četiri posto mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.

 

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Poljska ponovo pobijedila BiH | N1 BA

CDC: Vakcinu protiv kovida-19 za sada ne preporučivati djeci – Virus korona