in

MENSUR SPREMAN DA OSVOJI STANIJU! Ulazi u rijalitii sa samo jednim ciljem!

 

Mensur Ajdarpašić progovorio je o razlazu sa sada već bivšom djevojkom Minom Vrbaški, zbog čega ne želi da obnovi ljubavni odnosa sa njom, a otkrio i u kakvim će odnosima biti sa Stanijom Dobrojević ukoliko uđe u rijaliti.

Na pitanje kako se osjeća sada, nakon raskida sa Minom, s obzirom da je njihova veza važila za jednu od najkontraverznijih u rijalitiju “Zadruga”, Ajdarpašić odgovara:

– Pa super, mislim odlično. Sada se osjećam mnogo bolje nego prije, samim tim što sam izašao iz vese sa njom. Devet mjeseci jeste dug vremenski period da bi se čovjek naglo promijenio i zaboravio takve stvari. Ali dobro, oporavljam se i sve mi je lakše i lakše kako vreme prolazi. Mislim nije baš sve, ali tu su i dalje prisutna neka osjećanja. U taj odnos sam ušao iskreno i svim srcem i onda to mora prirodno nekako da prođe.

Kako se spekulisalo, dogovor između Mine i Mensura je bio da ove godine ne ulaze u rijaliti, međutim njegova bivša devojka je prekršila obećanje i trenutno se nalazi u “Zadruzi 4”.

Mi smo se dogovorili da ne ulazimo, htjeli smo zajedno da snimimo pjesmu i probali smo da ne ulazimo da bismo vidjeli kako će to sve da izgleda. Pokušali smo da ta naša veza opstane, ali to se nikako nije dogodilo. Mene je zvala produkcija na razgovor i otišao sam, ali mi je Mina rekla da ne potpisujem ugovor. I na kraju nisam potpisao ugovor, otišao sam i nisam čuo ponudu koju su mi dali niti sam ja njima dao ponudu. Baš zbog nje. Rekla mi je: “Završićemo svaku priču ako budeš potpisao ugovor, više nemamo šta da pričamo budeš li ušao”. Bili smo zajedno kod mene u Baru. Bilo je tu i kačenja i nekih naših svađa, nije to ništa strašno. Poslije je ona otišla kući i onda je nastala ona situacija sa splavom.

– Nakon snimaka iz provoda s tog splava, ona je potpisala ugovor za “Zadrugu”. Rekao sam joj: “Pa čekaj, kako sad, rekla si mi da ne potpisujemo ugovor, da ne ideš tamo, a sada pričaš drugu priču”. Plus je čujem u ,”Zadruzi” kako priča o meni i da je sredila da ne mogu da uđem u rijaliti, priča neke budalaštine kao da je ona tu glavna. Isto tako čujem u kom kontekstu me pominje. Glas naroda i njena riječ su drugačiji, smiješno je uopšte i pričati o tome. Težina njene riječi je jako smiješna, ali je veoma ružno da u lošem kontekstu govori o meni jer zna koliko sam sebe dao u toj vezi. Dala je i ona, ne kažem. Ne mogu da verujem da nema nijednu lijepu riječ nakon devet mjeseci veze da kaže.

Mensur tvrdi da ga je MIna izdala kao čovjeka i kao dečka, te da su nakon potpisivanja njenog ugovora njih dvoje riješili da prekinu bilo kakvu priču.

Na pomen veze Mine i Frana on odgovara:

-Zaista ne znam šta je njoj u glavi. Evo, vjeruj mi, znam je devet mjeseci i otprilike znam šta radi i kako zna da igra na dve-tri lopte. Ne bih da komentarišem nju i njeno učešće

Dosta se spekuliše i o njegovom ulasku u rijaliti. Svi su očekivali da će Mina i on ući zajedno…

– Pa ušao bih, naravno, uz neke uslove za koje smatram da ih zaslužujem. Što se tiče mog i njenog odnosa, ne bi tu bilo pomirenja. Pretpostavljam šta bi se dešavalo, ali ne želim to sada da otkrivam. Stvarno ne znam šta bi bilo i kako bi se ponašala, s obzirom na to da ne znam čemu se nada. Ona i ja smo završili svaku priču, ali nikada neću reći ništa loše za nju. Sada pričam o našem odnosu i ne blatim je. Samo pričam o činjenici kako je moguće da iz veze i tako naglo udeš u nešto novo. Kako je to moguće, meni to nije jasno. Meni nijedna druga djevojka ne može da odvuče pažnju jer znam gdje mi je srce. Sve zavisi i kako ko uđe u ljubavni odnos. Bilo je svega, i ljubomore i stiskanja. Turbulentan je to odnos bio. Uvijek u svemu najgorem nađem ono najbolje. Pokušavam i kod mojih drugova, kada mi kažu da je otjeram, da je ne tolerišem, i svašta nešto, nekako da je opravdam. Ne znam, neka radi šta god hoće, ali to pominjanje i blaćanje nije u redu. To govori samo o njoj – izjavio je Ajdarpašić.
Na pitanje šta možemo da očekujemo od njega ako uđe Stanija Dobrojević, a i on za njom Mensur je odgovorio:

-Čuo sam da će se uskoro pridružiti zadrugarima. Ako budem ušao, mislim da ću biti u veoma dobrim odnosima sa njom. Poznato je i to da je ona dobar rijaliti igrač, što se tiče tih nekih priča. Biću u mnogo dobrim odnosima sa njom ako uđem. Nemam ništa protiv te djevojke niti sam ikada imao. Nemam nikakvih predrasuda o njoj, normalna je djevojka.

(Express/pink)

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

IZAŠLO NA VIDJELO: Sloba Radanović HAPŠEN zbog posjedovanja nar.otika

Koronavirusom zaraženo 288 učenika u Hrvatskoj, od toga 76 u Zagrebu