in

Počinje šesto izdanje Tech Hosted by LANACO konferencije

Najveća multivendorska konferencija u Bosni i Hercegovini, Tech Hosted by LANACO očekuje vas 15. oktobra 2020. godine u potpuno drugačijem izdanju, a pod sloganom: “Go Beyond Digital“.

Tech Hosted by LANACO i ove godine okuplja stručnjake iz oblasti IT industrije i najveća imena u oblasti tehnoloških inovacija, kao što su: Lenovo, Kaspersky, Veeam i DellEMC.

Pored predstavljanja tehnoloških rješenja globalnih stručnjaka, na konferenciji će biti prezentovana i savremena rješenja domaćih stručnjaka iz oblasti vještačke inteligencije i mašinskog učenja namijenjena bankarskom sektoru, kao i IoT rješenja za revoluciju svakodnevnih ljudskih aktivnosti i promjenu načina poslovanja.

Konferencija je namijenjena svim predstavnicima poslovne zajednice, koji žele da uz pomoć savremenih tehnoloških rješenja poboljšaju svoje poslovne rezultate.

Više o konferenciji pogledajte na zvaničnom sajtu www.techhosted.ba, a ukoliko želite da pratite konferenciju putem live stream-a, prijaviti se možete putem ovog linka: http://prijave.lanaco.com/. Učešće na konferenciji je besplatno.

 

Budite i vi dio jednog od najznačajnijih tehnoloških događaja u zemlji i regionu.

 

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Semir Efendić: Ode Aljoša, a ostade Asim!

Ribari u Budvi ulovili tunu od dva metra