in

Folkerka doživjela infarkt u četrdesetoj! U dlaci izbjegla smrt!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica sada iz kuće ne izlazi bez lijekova i mora da vodi računa o svom zdravlju u svakom trenutku

Pjevačica Ivana Peters je prije šest godina doživjela srčani udar i to usred snimanja emisije.

Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvijestila, a kada sam došla sebi, uslijedio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. i žestoka pobornica veganske ishrane, doživjela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije.

 

Ivana je nekoliko dana prije kobnog trenutka osjećala simptome, ali se na njih nije obazirala, što ju je umalo koštalo kobnog ishoda.

Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i namještanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije „Ko je kod Koje” nisam osjetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvijestila, jer da sam bila svjesna, vjerovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživjela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za čitav život – rekla je Ivana jednom prilikom i dodala:

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U mom slučaju nisu bile kobne moje godine, presudne su bile neke druge stvari. Čak ni ljekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo. Da, holesterol je bio povišen, ali to je bilo tako i kada sam bila mlađa i dosta mršavija. Genetika takođe nije bila uzrok jer niko u mojoj porodici nije imao srčanih problema. Da ironija bude još veća, čak veoma slično onome kako se hranim sada.

Pjevačica sada iz kuće ne izlazi bez lijekova i mora da vodi računa o svom zdravlju u svakom trenutku.

Lijekovi su postali moja svakodnevica, a bez kutijice ne napuštam kuću. Pošto sam bila jako malokrvna, morala sam na silu da počnem da jedem meso – rekla je Ivana.

Izvor: alo.rs

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

MUKIJEVA BAŠTA – Pogledajte kako se Mukijeva raja druži

Lili prekršila jedno važno pravilo, stigla je oštra kazna