in

Dušan Tadić bio na meti “Roleks” bande

Slatka-Tajna.Eu

Dnevne novine “Het Parol” iz Amsterdama donose priču o takozovanoj “Roleks” bandi koja poznatim ličnostima krade skupocjene satove.

U Holandiji se trenutno vodi suđenje protiv ove bande i prema audio-razgovorima do kojih je došao sud, grupa muškaraca osumnjičenih za višestruke pljačke imala je u planu da ukrade satove profesionalnim fudbalerima.

Između ostalog, banda je razgovarala o Dušanu Tadiću, Sijemu de Jongu i Stivenu Bergvajnu kao potencijalnim metama, piše “Het Parol”.

Dnevni list iz Amsterdama navodi da se dosta pričalo o satovima Dušana Tadića i da je grupa pljačkaša planirala da upadne u njegov stan i da mu ukrade roleks.

Novinar Vuter Laumans u istom tekstu piše kako se se članovi “Roleks” bande vozili čitav dan po gradu tražeći potencijalne žrtve, među kojima je bio Ren van Dam, poznati holandski preduzetnik.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Van Dam je teško bio povrijeđen, imao je više preloma lobanje, a ni dan-danas mu nije vraćen sat. Počinioci su bili uhvaćeni i priznali su djelo.

Auto pljačkaša je bio ozvučen i otud audio-razgovori u kojima se jasno čuje da su članovi bande razgovarali o satovima Stivena Bergvajna, Sima de Jonga i Dušana Tadića.

Suđenje se nastavlja u srijedu.

(B92.net)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Superkompjuter utvrdio: Viziri neefikasni u zaustavljanju aerosoli – Virus korona

SLAVLJE U PORODICI ŠAULIĆ: Čestitke stižu sa svih strana!