in

POZNATA LICA U NOVOM RIJALITIJU: Balcano ulazi u “Superpar”

Marijeta Vorgić (20) i Stjepan Vujnović Balcano (26) dolaze iz mjesta Ivanovac pokraj Osijeka i pravi su primjer modernog mladog para koji se upoznao putem društvenih mreža.

Balcano je po zanimanju veterinarski tehničar, ali se profesionalno bavi muzikom, te je tražio djevojku za spot i kad su se našli na kafi, dogodila se ljubav na prvi pogled.

– Odmah sam osjetila da je to – to – rekla je Marijeta, koja je po zanimanju poslovna sekretarica, no trenutno je nezaposlena pa može ići sa svojim dragim na njegove nastupe. Atraktivna Slavonka ne gubi vrijeme dok ne nađe posao pa se bavi šminkanjem i uređivanjem noktiju, a nakon više od dvije godine veze, nada se da će uskoro doći i do zaruka.

– U budućnosti se vidim u braku sa Stjepanom i s bebom u naručju – iskreno kaže i dodaje kako joj nije bilo lako prihvatiti da je Stjepan razveden, a njen odabranik naglašava kako je jako sretan što je Marijeta uvijek uz njega i najveća mu je podrška u svemu.

Oboje smatraju da će ih sudjelovanje u ‘Superparu’ još više zbližiti, a misle i da će se s ostalim takmičarima dobro slagati jer su jako veseli pa je s njima uvijek zabavno. Od pobjede u emisiji važniji im je njihov odnos, ali ipak smatraju kako će im u takmičenju jako pomoći njihova upornost, što su otvoreni jedno prema drugome, ništa ne taje, sve vole raditi zajedno i ništa ne prepuštaju slučaju.

Balcanu ogromna podrška stiže i iz Bosne i Hercegovine. Zbog toga pjevač ističe da će održati nastup i u našoj zemlji čim se stvore uslovi.

Izvor: 24sata.hr

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Grujićka u zagrljaju fudbalera, ovako mu čestitala rođendan!

Ženske čizme stare 2.300 godina