in

NE BIRA SREDSTVA! Tanja Savić da bi vratila djecu ODLUČILA se na OVAJ KORAK, neće joj biti lako

Slatka-Tajna.Eu




Na sve načine pokušava da nađe rešenje…

Pevačica Tanja Savić i dalje na sve načine pokušava da vidi sinove Đorđa i Maksima, koje joj je još u aprilu oteo suprug Dušan Jovančević i oteo ih u Australiju. Kako bi uspela u svojoj nameri, Tanja je u Australiji podnela tužbu protiv Dušana, zbog čega je angažovala najbolje advokate.

Cela procedura zahteva mnogo novca koji Tanja nema, a budući da joj je suprug, osim dece, u Australiju odneo i celu ušteđevinu, kako je sama ispričala, pevačici je porodica priskočila u pomoć. Sada je Tanjina porodica navodno odlučila je da proda parče zemlje i da joj da taj novac da bi mogla da plati advokate i ovde i u Australiji.

– Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila decu kući! Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove – govori izvor blizak Srpskom telegrafu.

Kako dalje izvor navodi, Tanja je navodno odmah deo novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji koja zastupa njene interese i tako se rešila bar jedne brige.

.. .

srbijadanas.com








Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dunja Fazlić otkrila nam je svoju omiljenu knjigu, muziku, film, seriju ali i događaj koji pamti

Pet načina da zavedete muškarca u znaku raka