in

Meridian isplaćuje svima koji su se kladili da Nole osvaja US Open

Slatka-Tajna.Eu

Uprkos katastrofalnoj odluci sudija da najvećeg svjetskog asa, teniskog broja 1., Novaka Đokovića diskvalifikuju, zbog jedne, sigurno nenamjerne greškice, Merdian je odlučio da prizna sve opklade, na kojima stoji da Novak Đoković osvaja US Open!

Najbolja sportska kladionica Meridian, svim svojim vjernim igračima, koji prate i vole Novaka Đokovića, te su razumno položili opkladu da osvaja US Open, isplatiće njihove tikete!

“Meridian naravno neće dozvoliti da ova svjetska nepravda, koja se po ko zna koji put ponavlja utiče na igrače koji su vjerovali u Noleta!”, kažu u Merdianu.

Mišljenja svjetske javnosti su definitivno podijeljena. Jedan od najvećih kritičara Novaka Đokavića, Mats Vilander je izjavio sljedeće:

“Pretpostavljam da je bilo 20.000 navijača i da je se ovo desilo, da bilo bi zvižduka iz publike. Onda pitanje šta bi se desilo. Ta lopta je putovala kroz vazduh i pogodila linijskog sudiju na nezgodno mesto. Nikada nisam video ovako dramatičnu situaciju u životu”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ipak Novak Đoković, kao veliki “laf”, ne samo tenisa, već globalne svjetske scene, se ipak oglasio i svojom izjavom dokazao zašto je toliko voljen širom svijeta:

“Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno. Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser. Izvinjavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve”.

Sportska kladionica Meridian, naravno, kao i fanovi širom svijeta, je uz Novaka, te želi mu da se što prije oporavi od ovog šoka, i da se vrati na teren, bolji i moćniji nego ikad do sad!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Napravite domaći džem od kruške

“STANIJA JE POKOJNA…!” Kristijan zarijetio Staniji da će je odrobijati!