in

SKRIVENE, SITNE, NEUPADLJIVE: Tetovaže slavnih dama

Slatka-Tajna.Eu

Za neke klišej, za neke odraz slobode duha, za neke način iskazivanja životnih mudrosti. Poznate ličnosti su oduvijek kroz tetoviranje pokazivale svoju buntovničku stranu i želju za originalnošću.

Tetovaže poznatih dama su uglavnom nježne, sa nekim dubljim značenjem i svaka od njih sa ponosom nosi i pokazuje samo njoj značajni trajni crtež.

Emilia Clarke

Emilija Klark (Emilia Clarke) inspiraciju za tetovažu pčele na prstu lijeve ruke dobila je snimajući svoj novi film “Me before you”, rađenom po istoimenoj knjizi, u kojoj i glavna jukanjikanja radi istu tetovažu. Ona se na društvenim mrežama pohvalila svojom malom pčelicom.

Adele

Pjevačica Adele prije skoro tri godine postala je majka malog dječaka, ali dugo se nije znalo koje je ime dala svom mezimcu. Onda se na Gremmy nagradama pojavila sa istetoviranim stilizovanim slovom A iza desnog uha i svima nagovijestila da je posvećeno njenom sinu, koji se zove Anđelo (Angelou).

Kendall Jenner

Kendal Džener (Kendall Jenner) je takođe uradila nedavno malu, skoro neprimjetnu tetovažu zajedno sa drugaricom i odmah se pohvalila na Instagramu. U pitanju su tačkice bijele boje za koje u prvi mah ne bi ni pomislili da su trajne.

Emma Stone

Ema Stoun (Emma Stone) ima na zglobu istetovirane ptičje noge. Ova tetovaža ima veoma emotivno značenje za glumicu, jer je zajedno sa majkom uradila identični crtež, kada je ona prije nekoliko godina izliječena od raka dojke. Ali i zanimljiva priča stoji iza dizajna tetovaže. Emma o tome kaže:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Omiljena pjesma moje majke i moja je “Blackbird” od Bitlsa. Zato sam pisala Polu Mekkartniju (Paul McCartney) i zamolila ga da nacrta par ptičjih nogu i on je uradio ovaj crtež i poslao.

Hilary Duff

Hilari Daf (Hilary Duff) je sa drugaricom prije dvije godine uradila identične tetovaže duha sa riječima “Ride or die”, napisanim na dnu. Hilari već ima dosta tetovaža na tijelu, između ostalog i ime svog sina.

Cara Delevingne

Kara Delavinj (Cara Delevingne) ima vrlo zanimljive tetovaže na svom tijelu, ali se među njima izdvaja ona na njenom tabanu na kojoj piše “Made in England”. Kada podigne nogu, lijepa manekenka jasno svima pokazuje odakle je.

Miley Cyrus

Majli Sajrus (Miley Cyrus) ima mnogo tetovaža na tijelu, ali je slika žute mace koja plače istetovitana na unutrašnjoj strani njene donje usne nesumnjivo najneobičnija. Ona je ovim potezom odala počast svojoj turneji Bangerz, čiji su veliki dio bile mačke i druge životinje.

Lindsay Lohan

(Lindsay Lohan) ima više tetovaža, a jedna od njih je tetovaža Shhh… na prstu koju je glumica uradila zajedno sa pjevačicom Lili Alen (Lily Allen), a po sopstvenom priznanju bile su inspirisane identičnom Rihanninom tetovažom.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Lejla Zatović, majka petero djece: S vremenom sam postala kraljica organizacije

Izletnici na bh. rijeci u strahu od dabrova: Bio je zaista velik, iskezio je zube….